Monday, April 26, 2010

KLIA - SUNWAY MALL

Assalamualaikum

Hari Ahad lepas kami satu family hantar mil ke KLIA. Dia nak ke Langkawi bersama2 sebahagian ahli keluarga YAM. Hari nie baru balik. Mmm... bestnya kan dpt pergi. Naik flight lagi. Kali nie kami pergi ke KLIA ikut jln lain. jln nie abg ipar husband yg tunjukkan. kami follow je dr belakang. jln nie akan lalu Putrajaya-Dengkil-KLIA. x payah bayar tol pun. Best2 . Lalu jln2 dalam kg. Sampai je kt sana terus mil check-in. sekejap je kt KLIA. Adik pulak kata dia nak g ke Sunway pyramid. So kami pun kesana lepas tu. Dah lama x g ke Sunway nie. Masa nie ada pameran/pertandingan kucing. Humaira suka sgt. Dia suka kucing. Lepas tu kami jln ke tmpt ice skating. lagi sekali Humaira teruja. Dia nak plak masuk ice ring tu nak skate. Uish budak nie. Nasib baik bila pujuk2 dia ok. Tapi dia kata lain kali dtg dia nak main jgk. Then kami g makan kt The Manhattan Fish Market. Besh besh! Lps mkn g pulak ke play area. kt sini ada game bumper car, merry-go-round, ferris wheel, children ride n mcm2 lagi la. lagi sekali Humaira teruja. seronok dia. So layan la dia main merry-go-round n ferris wheel tuh. Nampak la ke Happy an dia. GAmbar2 lain akan diupload kemudian...

kurus/sederhana/gemuk? hehehhe...
Humaira dgn sepupu2nya
@SUNWAY PYRAMID

Ammar tgh tido masa kt Restaurant Fish Market

Humaira dgn Ayah

2 comments:

  1. kuruih dh hang noh..i gk yg gumuks..huhuh

    ReplyDelete
  2. kuruih ka... hahaha.... itu efek jer...

    ReplyDelete