Monday, August 22, 2011

Gadget baru n pening pasal upload gambar

Assalamualaikum...
Phew... akhirnya dapat jugak la mengupload gambar ngan jayanya. Bikin gue fenin aja... Siap boleh nak besar kecik lagi gambar kita ya. Thanx to kawan yang menolong tadi. Makasih ya Sal...
Tajuk gadget baru kan... Ada plak gambar kan... Sebenarnya kami satu family dah ada benda baru yg nak diexplore. Camera Sony Nex C3. Best jugak. Gambar yang terhasil pun cantik. Bolehla pada saya yg x teror camera SLR. Hasil tangkapan gambar ada di bawah. Saksikan.... :)









6 comments:

  1. ooops silap esha, kami punya nex-3d heheh adik beradik la tu

    ReplyDelete
  2. Nurul: ha'ah camera kita sama... beli pun sbb tgk hang nyer gambaq lawa2. suker sgt...

    Sal: klu guna camera nie x yah edit susah2 hehhehe...

    ReplyDelete
  3. eiiii...nak kasi i jeles la tu....

    ReplyDelete
  4. warghh gadget baru yerk kak.. haa lepas nie lagi best laa ambik pic anak dara dgn anak teruna tu...

    ReplyDelete